reklama
Zaměříme se dnes na ty, kterým stači to, aby zhubli a zbavili se přebytečných tukových zásob.
Podívejte v galerii, co dále nejíst, zhubněte a buďte také krásní...
zdroj: CC-BY, Flickr.com/jeffreyww / CC-BY, Flickr.com/maggiejane – Maggie Hoffman / bulWar.cz
Obrázek 1 z 8
1) BÍLE PEČIVO - myšleno jako klasické rohlíky a normální chleba. Obsahují totiž rychlo stravitelné sacharidy a proto máte po jejich konzumaci za chvíli zase na něco chuť.
Doporučují se proto konzumovat celozrnné výrobky, u kterých tělo využívá energii postupně, vydrží vám tedy daleko delší dobu pocit nasycení.
Cena jejich výroby je zhruba stejná jako u tzv. bílého pečiva, proč se tedy nevyrábí pouze celozrnné? Odpověd je jednoduchá - protože bílé pečivo má výraznější chuť a je pro většinu lidí chutnější, navíc má lepší pekařské vlastnosti.
reklama