Tajemství dlouhověkosti našich předků - škvarky na chlebu: Neuvěříte, jaké zdravotní výhody vám mohou přinést


Hashtagy článku: #ŽádnéNicNásNenapadlo
reklama
3.4/5 - (5 votes)

Naši předkové měli na talíři často vepřovou slaninu, aniž by se potýkali s množstvím zdravotních problémů, které jsou dnes běžné. Jak je to možné? Je vepřový tuk opravdu tak škodlivý, jak se nám často tvrdí, nebo může mít na naše zdraví i pozitivní vliv? Věděli jste, že přiměřená konzumace slaniny může snižovat hladinu škodlivého cholesterolu a zlepšovat elasticitu cév?

A co teprve její vliv na metabolismus a účinnost proti kocovině! Jaké další zdravotní přínosy může slanina nabídnout? V tomto článku se dozvíte nejen o výhodách vepřového tuku, ale také o tom, jak připravit ty nejlepší domácí škvarky. Jak kvalitní slanina může ovlivnit vaše zdraví?

Pokračujte ve čtení článku na další straně.
Pokračujte ve čtení.

3.4/5 - (5 votes)
Autorský
článek



Co si o tom myslíte?
Diskuze
Doporučené k přečtení