Nikdy předtím jsem o tom neslyšel: Nevěděl jsem, že je to tak zásadní, jinak bych to udělal


Hashtagy článku: #ŽádnéNicNásNenapadlo
reklama
2.1/5 - (10 votes)

reklama

Zaměstnanec v obchodě s potravinami vysvětlil, jak důležité je namáčet kuře z obchodu ve slané vodě hned po jeho nákupu. Podělila se o svůj tip: solení, jednoduchá, ale účinná metoda ke zlepšení textury a chuti kuřete.

Namočením kuřete do roztoku slané vody sůl pomáhá udržet vlhkost, díky čemuž je maso šťavnatější, chutnější a křehčí. Tento proces lze aplikovat na jakoukoli část kuřete, od celého kuřete až po kousky, jako jsou prsa nebo stehna.

Chcete-li solný roztok, jednoduše rozpustíte sůl a někdy i cukr v horké vodě, poté roztok ochladíte a poté kuře na několik hodin ponoříte. Po dokončení solení kuře před vařením opláchněte a osušte. Tato technika výrazně zlepšuje proces vaření, výsledkem je šťavnatější a křehčí kuře. I když to není povinné, solení je vysoce doporučeno pro ty, kteří chtějí pozvednout své kuřecí pokrmy.

Líbí se vám tento příspěvek? Sdílejte prosím svým přátelům:

Pokračujte ve čtení.

VRÁTIT SE NA PRVNÍ STRANU

2.1/5 - (10 votes)
Autorský
článek



Co si o tom myslíte?
Diskuze
Doporučené k přečtení