Funebráci to s láskou k Diegu Maradonovi přehnali. Vyfotili se s ním v rakvi

Podívejte na fotky v galerii
Hashtagy článku: #Diego Maradona
Smrt Diega Maradony zasáhla celý svět, nejvíce však Argentince. Zdejší funebráci to však se svou láskou k fotbalovému idolu poněkud přehnali, když se vyfotili s jeho tělem v rakvi. Za tento čin si vysloužili velkou kritiku.
reklama
5/5 - (4 votes)

Zaměstnanec pohřebního ústavu Diego Molina se s kolegy vyfotil s ležícím tělem Maradony v rakvi. To by možná nebylo zase tolik šokující, kdyby si to nechal pro sebe. Selfie s fotbalovým bohem ovšem nasdílel na Twitter a fotky tak mohli vidět miliony lidí. Není divu, že po tomto incidentu byl zaměstnanec propuštěn.

Molina měl na starosti přípravu těla Maradony v rakvi před obřadem. Během selfie se zesnulou legendou zvedl palec a druhou ruku položil na jeho hlavu. Tímto gestem ovšem pobouřil velkou část veřejnosti, kteří tohle jednání považují za znevážení legendy.

Argentinci svou modlu opravdu milovali a nedají na něj doslova sáhnout, o čemž svědčí, že Molinovi za tento neuctivý čin někteří dokonce hrozili smrtí či odebráním argentinského občanství. Ředitel pohřebního ústavu následně Molinu okamžitě propustil.

Podívejte nyní na fotky s Maradonou, které pobouřily argentinskou veřejnost.

1

Obrázek 1 z 2

reklama
5/5 - (4 votes)
Autorský
článek
Co si o tom myslíte?
Diskuze
Doporučené k přečtení