Chili con carne: Tradiční texaský pokrm, který zahřeje i zasytí

Publikováno 08.04.2025
Hashtagy článku: #ŽádnéNicNásNenapadlo
reklama
Rate this post

​Chili con carne je oblíbený pokrm, který pochází z texasko-mexické kuchyně a získal si popularitu po celém světě. Jeho název v překladu znamená "chili s masem", což odkazuje na hlavní ingredience tohoto jídla.​

Chili con carne je bohaté na bílkoviny díky obsahu hovězího masa a fazolí. Fazole také poskytují významné množství vlákniny, která podporuje trávení. Přidáním různých druhů zeleniny lze zvýšit obsah vitamínů a minerálů v pokrmu. Pro snížení obsahu tuku můžete použít libovější druhy masa nebo část masa nahradit další zeleninou.​


Pokračujte ve čtení článku na další straně.

Rate this post
Autorský
článek



Co si o tom myslíte?
Diskuze
Doporučené k přečtení