Nusret se proslavil nejen díky svému kuchařskému talentu. Mezi všemi světovými šéfkuchaři se vyznačuje specifickou prezentací masitých pokrmů.
Muž už po světě otevřel mnoho steakhousů, kde rádi stolují nejrůznější světoznámí umělci.
Je těžké tomu uvěřit, ale Nusret Gokce prošel poměrně trnitou cestou, než se stal slavným.
Jeden čas dokonce musel odejít ze školy. Protože jeho rodiče neměli peníze na zaplacení vzdělání. Ten chlap byl nucen jít do práce, aby nějak pomohl rodině.
Ve čtrnácti letech se zaměstnal v restauraci jako pomocný kuchař a neustále se učil v masné výrobě.
V sedmadvaceti se mladíkovi podařilo otevřít svůj první mini steakhouse, kam se vešlo maximálně osm lidí.
„Neustále jsem se snažil zdokonalovat své dovednosti ve výrobě masa. I když mi odmítli trénovat ve Spojených státech, nevzdal jsem se a pokračoval v cestě za svým cílem. To je pravděpodobně to, co mi pomohlo stát se jedním z nejlepších v mém podnikání.“
Nyní je internetová hvězda vlastníkem úspěšného řetězce steakhousů s minimálními účty za večeři v rozmezí od 1 700 do 2 000 USD.