Geniální kuchař Grznár vaří vejce “Al dente” v rychlovarné konvici! Jak to asi dopadlo?

Multitalentovaný Filip Grznár, samozvaný nejlepší dřepař na planetě, kulturista v důchodu, momentálně MMA zápasník a příležitostný kuchař, vám nyní přináší recept na vejce "Al dente" z rychlovarné konvice. A samozřejmě nejen to!
zdroj: Youtube, FILIP GRZNÁR 2x/Pixabay
reklama
5/5 - (1 vote)

Filip Grznár, poté co nám předvedl naprosto perfektní recept na Grznárovo kuřecí z KFC, nyní přichází opět s dalšími světovými recepty, mezi které patří vařená vejce a rýže v rychlovarné konvici.

No není to génius?

Byli jsme sice svědky toho, když si jedna naše nejmenovaná kamarádka tenkrát na školním výletě chtěla uvařit párky v rychlovarné konvici, takže už jsme toho zažili opravdu hodně, ale tohle jde jednoznačně ještě o level dál!

Filip nám tedy na videu nejprve ukazuje, jak "snadno" uvařit v rychlovarné konvici vejce na tvrdo nebo na měkko. Výsledkem tohoto vaření bylo nedovařené vejce, pocákaná kuchyňská linka a hromada ztraceného času. Tenhle recept tedy příliš nedoporučujeme, pokud chcete zůstat na živu nebo nechcete dostat salmonelu.

Druhým receptem tohoto kulinářského šikuly je poté pro kulturisty tolik vyhledávaná rýže, vařená opět jak jinak než v rychlovarné konvici. Filip dodává, že rýži si tak uvaříte na 3 zmáčknutí. Závěrečný recept je údajně již pokročilý a pro vegany a u toho nám došla slova, protože asi nejsme v tomto oboru dostatečně pokročilí.

VIDEO: Podívejte nyní na celé jeho kulinářské video na další stránce...

Pokračování článku na další stránce

[nextpage]

Zajímavé je, že tenhle způsob vaření ještě nikoho jiného nenapadl. Možná proto, protože je přeci jen rychlejší vzít si kastrol, postavit jej na sporák, uvařenou vodu z konvice do něj vlít, tam např. to vejce dovařit a ušetřit si tak 2 hodiny uklízení konvice a celé kuchyně.

Až na tyto malé nepodstatné drobnosti je ovšem Filipův revoluční způsob vaření naprosto geniální!

reklama
Pokračujte ve čtení.
5/5 - (1 vote)
Autorský
článek



Co si o tom myslíte?
Diskuze
Doporučujeme
Doporučené k přečtení