Krémové kuřecí maso s česnekem a parmezánem: lahodná klasika na italský způsob

Publikováno 08.04.2025
Hashtagy článku: #ŽádnéNicNásNenapadlo
reklama
Rate this post

Krémové kuřecí maso s česnekem a parmezánem je oblíbeným jídlem, které kombinuje jednoduchost přípravy s bohatou chutí. Tento pokrm je ideální jak pro běžný oběd, tak i pro slavnostní večeři. Kuřecí prsa se nejprve opečou dozlatova, poté se zalijí jemnou smetanovou omáčkou plnou česnekového aroma a výrazného sýra parmezán. Výsledkem je vydatné a chutné jídlo, které si zamiluje celá rodina.

K přípravě tohoto receptu budete potřebovat několik základních surovin: kuřecí prsa bez kůže a kostí, sůl, pepř, sušené oregano, olivový olej, máslo, česnek, vývar, smetanu a nastrouhaný parmezán. Maso se nejprve ochutí směsí soli, pepře a oregana, poté se opéká na olivovém oleji, dokud není hezky zlatavé a propečené.


Pokračujte ve čtení článku na další straně.

Rate this post
Autorský
článek



Co si o tom myslíte?
Diskuze
Doporučené k přečtení