Tradiční kuřecí nudlová polévka: Klasika domácí kuchyně


Hashtagy článku: #ŽádnéNicNásNenapadlo
reklama
Rate this post

Tradiční kuřecí nudlová polévka je oblíbeným pokrmem v mnoha domácnostech, známá svou bohatou chutí a schopností zahřát v chladných dnech. Tento recept kombinuje jemné kuřecí maso, čerstvou zeleninu a aromatické bylinky, což vytváří lahodnou a uklidňující polévku.​

  • Suroviny:
  • 2 lžíce nesoleného másla​
  • 1 cibule, nakrájená nadrobno​
  • 2 mrkve, oloupané a nakrájené na kostičky​
  • 2 řapíky celeru, nakrájené na kostičky​
  • 3 stroužky česneku, nasekané​
  • 8 šálků kuřecího vývaru​
  • 2 bobkové listy​
  • Sůl a čerstvě mletý černý pepř podle chuti​
  • 1,1 kg kuřecích prsou s kostí, bez kůže​
  • 2 a 1/2 šálku širokých vaječných nudlí​
  • 2 lžíce nasekané čerstvé petrželky​
  • 2 lžíce nasekaného čerstvého kopru​
  • 1 lžíce čerstvě vymačkané citronové šťávy, nebo více dle chuti


Pokračujte ve čtení článku na další straně.

Pokračujte ve čtení.

Rate this post
Autorský
článek



Co si o tom myslíte?
Diskuze
Doporučené k přečtení