reklama
Tradiční kuřecí nudlová polévka je oblíbeným pokrmem v mnoha domácnostech, známá svou bohatou chutí a schopností zahřát v chladných dnech. Tento recept kombinuje jemné kuřecí maso, čerstvou zeleninu a aromatické bylinky, což vytváří lahodnou a uklidňující polévku.
- Suroviny:
- 2 lžíce nesoleného másla
- 1 cibule, nakrájená nadrobno
- 2 mrkve, oloupané a nakrájené na kostičky
- 2 řapíky celeru, nakrájené na kostičky
- 3 stroužky česneku, nasekané
- 8 šálků kuřecího vývaru
- 2 bobkové listy
- Sůl a čerstvě mletý černý pepř podle chuti
- 1,1 kg kuřecích prsou s kostí, bez kůže
- 2 a 1/2 šálku širokých vaječných nudlí
- 2 lžíce nasekané čerstvé petrželky
- 2 lžíce nasekaného čerstvého kopru
- 1 lžíce čerstvě vymačkané citronové šťávy, nebo více dle chuti
Pokračujte ve čtení článku na další straně.