Zatímco Babica v rámci internetového pořadu S Babicou v karanténě vymyslel španělskou tortillu z knedlíku, Grznárovi se povedl podobný majstrštyk v podobě hamburgeru z konvice.
Tohle však není první počin našeho oblíbeného kuchaře - kulturisty. Grznár nám totiž ukázal již v minulosti, jak uvařit vejce v rychlovarné konvici a i tehdy to stálo za to.
V první části svého videa nám kulturista předvádí, jak si pomocí konvice udělat kuřecí kousky se zeleninou a kuskusem. No, vyšla z toho hotová mňamka a ve druhé části se poté dostáváme ke kýženému hamburgeru z konvice.
Základem každého dobrého hamburgeru jsou perfektně nahřáté bulky
Filip Grznár už má očividně za ty celé roky otrlý žaludek a tak zkonzumovat tyto pokrmy mu nedělalo žádný problém. Ostatním však tuto zkušenost nedoporučujeme.
Podívejte nyní na jeho kuchařské umění na videu.